12. dubna: Instant Articles pro všechny, start konference Facebook F8

12. 4. 2016Novinky

Dnes je významný den pro všechny mediální vydavatele na celém světě. Oficiálně se jim totiž otevírají Instant Articles, které fungují již od loňského května. Kromě toho dnes startuje i developerská konference Facebook F8, která představí plánované novinky a inovace na další období.

S tím, že se Instant Articles jednoho dne zpřístupní všem, se počítalo už od samého začátku. Nedávno jsme je s magazínem Jenženy.cz otestovali a názorně vám pak ukázali, jak se s nimi dá pracovat a na co všechno se můžete těšit. Kromě obsahového rozhraní máte k dispozici také prostor pro reklamní kampaně, kam můžete mimo jiné zařadit nově i zajímavá videa. Tak hurá do toho! Newsfeed.cz tam brzy najdete také ;-)

Otevření Instant Articles pro všechny vydavatele bude dnes oficiálně uvedeno při dvoudenní facebookové konferenci F8, která se každoročně pořádá pro developerskou komunitu, letos v San Franciscu. Při více než 40 seminářích a přednáškách se kromě toho dozvíte o nejnovějších produktech, integracích, open source technologiích i možnostech, jak spolupracovat s experty z Facebooku. Konferenci můžete sledovat také v přímém přenosu na tomto odkazu.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře