Business Manager usnadní přístup k fakturám

9. 8. 2016Novinky

Facebook chystá změnu v Business Manageru. Přímo v jeho rozhraní budou nově k nalezení Credit Line faktury. K nim budou mít přístup ti uživatelé, kteří mají oprávnění spravovat reklamní účet po finanční stránce.

Credit Line je způsob fakturace, který Facebook nabízí především velkým inzerentům s objemem utracených peněz minimálně $ 30 000 měsíčně. Tuto metodu jsme vám přiblížili ve velkém přehledu fakturací na Facebooku.

Novinka by měla zjednodušit ukládání, nahlížení a správu faktur, zlepšit cestu k jejich nalezení a v neposlední řadě posílit i jejich transparentnost.

Kdo faktury uvidí?

Do přehledu faktur v Business Manageru budete mít přístup, pokud:

  • je vaše Credit Line propojená s Business Managerem
  • jste oprávnění hradit faktury
  • jste zodpovědní za Credit Line (tato funkcionalita bude dostupná v 3. kvartálu letošního roku)
  • majitel účtu Business Manageru vám přiřadil příslušnou roli („Finance“)
  • jste agentura, která pro svého klienta zajišťuje reklamní kampaně (klient bude mít faktury rovněž zpřístupněny)

Kde faktury najdete?

K přehledu faktur se dostanete přes jednoduchou navigaci. Na hlavní stránce Business Manageru pouze kliknete na sekci v menu s názvem „Billing“ a veškeré vaše Credit Line faktury budou na světě. Přehled vám přitom nabídne údaje, jako je číslo faktury, měsíc, za který byla vystavena, přesné datum vystavení a splatnosti faktury, jméno klienta a vyfakturovanou částku s potvrzením, zda byla proplacena. Fakturu si pak také můžete stáhnout pro vlastní potřeby.

invoices

Zdroj: Facebook

 

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře