Éra „možná“ u událostí končí, nahrazuje ji užitečnější button

3. 11. 2015Novinky

Také jste nikdy přesně nevěděli, co máte vyvodit, když vaši přátelé nebo fanoušci vybrali variantu „možná“ u akce, kterou pořádáte? Přijdou, nebo ne? Zajímá je to, nebo je vaše pozvánka úplně mimo? Období nedorozumění je ale pryč a Facebook u veřejných událostí zavádí místo původní možnosti nový button „zajímá mě to“.

Podle něj totiž nové tlačítko dává větší smysl. Když tuto možnost vyberete, říkáte tím, že účast na události zvažujete a je pro vás zajímavá. Díky tomu bude pořadatel akce vědět, že pozvánka není úplně tak marná a může vám pomoci rozhodnout se v její prospěch.

Nadále budete také dostávat upozornění o updatech nebo přidaných příspěvcích. Díky tomu se dozvíte všechny relevantní informace o akci, což vám může později pomoci při finálním rozhodování. Dilema, zda přijít, nebo ne, navíc usnadníte i ostatním pozvaným přátelům, protože uvidí, že účast stále zvažujete. Nové tlačítko uvidíte zatím jen ve veřejných událostech, soukromé eventy stále ještě nabízejí variantu „možná“.

Zdroj: wersm.com

Zdroj: wersm.com

A mimochodem, u veřejných událostí už také neexistuje možnost „nezúčastním se“. Tu nahradil button „ignorovat“, čímž dáte pořadateli jednoznačněji najevo, že o danou akci zkrátka nemáte zájem.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře