Facebook testuje tematické News Feedy

31. 12. 2015Novinky

Závěrem roku Facebook učinil další krok k vylepšení své mobilní aplikace. Testuje totiž úpravy News Feedu, který by měl být nově k dispozici ve více variantách založených na rozmanitých tématech.

Tato změna navazuje na dřívější úpravy aplikace pro webové rozhraní a umožňuje výběr mezi standardním, obecným News Feedem a tematicky zaměřenými streamy. V nich lze sledovat příspěvky týkající se sportu, cestování, stylu, zpravodajství a podobně. To vše za pomoci nového navigačního okna v horní části aplikace nebo kliknutím stranou.

Zdroj: Jason Stein

Zdroj: Jason Stein

„Lidé nám často říkají, že by ocenili nové možnosti, jak sledovat a diskutovat nad příspěvky na různá témata, která je zajímají. Proto právě testujeme feedy pro tematické příspěvky, které sdílejí uživatelé i stránky. Tyto feedy najdete v záložkách pod sekcí Oblíbené nebo jako navigační okno pod vyhledáváním.“ – Facebook

Novinka se právě testuje na malé skupině uživatelů a je zatím dostupná pouze pro platformu iOS.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře