Facebook testuje vyhledávání na stránkách

23. 12. 2015Novinky

Facebook podnikl další kroky k vylepšení vyhledávání v rámci sociální sítě. Pokud chtěl uživatel totiž najít specifický příspěvek, nebylo to vůbec jednoduché. Není divu, když Facebook musí aktuálně „prosít“ více než 2 miliardy příspěvků.

Nyní Facebook přikročil k rozšíření dosavadních možností a začal testovat vyhledávání v rámci jednotlivých stránek. Tomuto kroku předcházelo spuštění vyhledávání v rámci veřejných postů, které se objevilo letos v říjnu, a v listopadu pak následovala možnost vyhledávání v rámci osobních profilů, tedy v příspěvcích publikovaných přáteli.

Pilotní program je zatím dostupný pro malou skupinu uživatelů v USA, a to jak na desktopu, tak v mobilních zařízeních. Testovací skupina na konkrétní facebookové stránce uvidí vyhledávací pole.

Zdroj: Marketing Land

Zdroj: Marketing Land

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře