Hledáme redaktory z řad agentur i freelancerů

17. 9. 2015Nezařazené

Newsfeed.cz je na světě bezmála měsíc a už si získal pěkně početnou řádku čtenářů i fanoušků. Jak rapidním tempem rosteme, tak se chceme rozvíjet i po stránce obsahové. Hledáme proto marketingové agentury i markeťáky na volné noze, kteří by chtěli rozšířit naši redakci a psát o Facebook for Business. Věřte nám, je to pecka dělat takový produkt!  ;-) 

Jak bychom si to představovali?

Jednoduše. Rozhodně nemusíte sedět 24/7 u počítače a tvořit sofistikované články. Bohatě postačí, když nám pravidelně dodáte 1-2 články měsíčně, které se zaměří na to, co děláte, na vaše zkušenosti, úspěchy, prvotřídní kampaně nebo poznatky z oblasti marketingu na Facebooku nebo Instagramu. Nechceme teorii, tu si může každý nastudovat sám. Zajímá nás stará dobrá praxe, protože jedině ta může inspirovat a posouvat dál. Budeme proto rádi především za zajímavé case studies, ale rozhodně nepohrdneme ani praktickým návodem nebo konstruktivním názorem.

Jak se vám odměníme?

Články sice nejsou honorované (nejsme totiž komerční projekt), ale můžeme se vám za vaši pilnou snahu bohatě odvděčit jiným způsobem. Takže:

  1. Garantujeme vám, že si váš článek přečtou tisíce relevantních čtenářů.
  2. Do článku si můžete umístit přímý proklik na vaše webovky.
  3. Pod každým článkem visí medailonek se jménem autora, kde máte prostor libovolně zmínit název vaší agentury, popsat vaši práci a představit zajímavé projekty z vašeho portfolia.
  4. Umístíme vaše logo nebo jméno do sekce O projektu.
  5. Každý článek propagujeme i na Facebooku a Twitteru, kde máme základnu tvořenou už kolem 2 500 fanoušků, kteří neustále narůstají.
  6. A pokud je váš článek opravdu super, zasponzorujeme ho z vlastní kapsy a nastavíme mu facebookovou reklamu s dosahem po celé ČR, takže ho uvidí fakt hodně lidí.

Tohle je cesta, kterou na oplátku nabízíme. A protože nás sleduje vskutku rozmanitá skupina uživatelů, může být mezi nimi i váš nový klient. Malé ryby porostou a ty velké vlastně taky.

To beru. A co teď?

Jednoduše vyplňte formulář a my se vám v nejbližší době ozveme s poděkováním a dalším postupem.

    Vaše jméno (vyžadováno)

    Název agentury

    Váš email (vyžadováno)

    Oblasti, o kterých chcete psát

    Poznámky

    Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

    Komentáře