Na Instagram Stories můžete reagovat fotkou či videem

19. 7. 2017Novinky

Proč byste se při komentování Instagram Stories měli omezovat pouze na strohý text? Sociální síť je kreativní a nově umožňuje odpovídat za pomoci fotografií nebo videí. Do nich můžete navíc přidat i speciální filtry či samolepky. 

Pokud máte aplikaci Instagramu verze 10.28 s podporou Androidu nebo iOSu, pravděpodobně už máte tuto funkcionalitu k dispozici.

Na konkrétní příběh zareagujete tak, že kliknete na buttonek s ikonkou kamery, který se zobrazuje během jeho sledování. Prostřednictvím něho můžete pořídit fotku, natočit video nebo přidat jakýkoliv jiný kreativní nástroj (například Boomerang) dle vlastního výběru.

Pro odeslání kliknete na možnost „Send“. Během celého procesu odpovídání můžete přitom stále nerušeně sledovat danou Story. Odpovědi na Stories se objeví ve schránce (inbox), kde máte uložené běžné zprávy. Fotky a videa jsou zvýrazněné modře a zmizí ihned poté, jakmile se na ně podíváte.

Další podrobnosti o komentování Stories na Instagramu najdete v nápovědě.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře