Na Instagramu lze promovat carousel příspěvky přímo v aplikaci

24. 8. 2017Novinky

Dobrá zpráva pro všechny firmy, které na Instagramu vytvářejí organické carousel příspěvky obsahující větší množství fotek a videí. Nyní máte možnost je podpořit placenou reklamou a dostat je tak k většímu počtu uživatelů. Navíc nepotřebujete Ads Manager ani Power Editor – reklamu spustíte jednoduše přímo v aplikaci.

Firemní profily na Instagramu dostaly možnost vkládat do jednotlivých příspěvků až 10 fotek a videí už v únoru. Tyto posty však dosud nebylo možné podpořit reklamou – to šlo pouze u jednoduchých postů. Nyní se karta obrátila a promovat už lze i organické carousel příspěvky.

Spustit reklamu můžete přímo z vašeho smartphonu. Tlačítko, pomocí kterého odstartujete propagaci, najdete přímo pod příspěvkem. Díky němu můžete přivést na profil nebo webovou stránku více lidí, případně oslovit uživatele, kteří se nacházejí poblíž konkrétní adresy.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře