Noc reklamožroutů se blíží. Soutěžte o 5 vstupenek

18. 2. 2016Novinky

Videa hrají na Facebooku hlavní roli i letos. My máme videa hodně rádi, a tak jsme se rozhodli stát se partnerem oblíbené akce Noc reklamožroutů. A rovnou pro vás máme soutěž o volňásky.

Videím se na Newsfeed.cz věnujeme poměrně často, protože v poslední době jejich popularitě Facebook značně nahrává. V listopadu například začal testovat 360° formát videoreklam, v prosinci zjednodušil vkládání videí z Facebooku na web, umožnil vysílat live videa, chystá se propojit sociální síť s televizí a přidat metriky konverzí televizního vysílání, zavedl nové bidování pro videa a naposledy zautomatizoval přidávání titulků. O tom, že videa jsou na Facebooku opravdu oblíbená, svědčí i různé studie.

Soutěž

Pětihodinová přehlídka nejlepších reklam, které vyprodukoval loňský rok, míří pod názvem Noc reklamožroutů opět do kin. Letos reklamožrouti naservírují více než 300 povedených kousků. K vidění budou mimo jiné reklamy z USA, Německa, ale i  z exotického Toga, Senegalu, Spojených Arabských Emirátů nebo Hong Kongu.

Chcete se také zúčastnit? Tak nám na e-mail redakce@newsfeed.cz nebo na Facebook pošlete do středy 24.2. vaše tipy na zajímavé videoreklamy a my ve čtvrtek vybereme 5 šťastlivců, kterým věnujeme vstupenku na promítání do pražské Lucerny, které bude v pátek 26.2. A pokud nevyhrajete, i tak se přijďte v Praze na Noc reklamožroutů podívat. My totiž také budeme u toho a navíc budeme rozdávat druhé číslo exkluzivního tištěného Newsfeedu :)

A na závěr malá ochutnávka, co vás v letošních reklamožroutech čeká:

 

 

 

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře