Nové a lepší Facebook Notes jsou tady

29. 9. 2015Novinky

Jak Facebook avizoval již v srpnu, s vervou se pustil do renovace svých Notes. A teď je konečně a oficiálně začal rolovat natěšeným uživatelům.

Nové Poznámky teď vypadají mnohem lépe a lze je přizpůsobit svému oku. Především umožňují pořádně se rozepsat a sdílet svá díla s ostatními – a to, ať se jedná jen o malou skupinku přátel, nebo kohokoliv na Facebooku.

Nově lze také ke každé poznámce přidat cover photo, které říká, o čem váš příspěvek je. Snadno upravíte i layout příspěvku, velikost obrázků a formát textu do titulků, citací nebo odrážek.

Všechny další zajímavé updaty i důvody, proč se Facebook rozhodl Notes oprášit, jsme vám shrnuli v předchozím článku.

Notes můžete sice zatím vytvářet jen ve webovém rozhraní, jsou ale plně čitelné i na mobilech a tabletech. Navíc jsou na timeline výraznější než standardní posty.

Jste zvědaví, co už napsali vaši přátelé? Začtěte se do jejich poznámek: Facebook.com/notes – pěkně možnosti formátování ukázal na svém osobním profilu např. Lukáš Kořínek z agentury Bubble: Test formátů Facebook Notes.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře