Proč sledovat Newsfeed.cz

18. 8. 2015Novinky

Vítejte na stránkách online magazínu Newsfeed.cz. Business Factory s ROI Hunterem si společně jako Facebook Marketing Partner dali za úkol vzdělávat trh o možnostech facebookové reklamy a představovat to nejlepší, co na českém Facebooku vzniká.

Ve spolupráci se specialisty z agentur, freelancery a dalšími „Facebookáři” tak vznikají články, které radí, jak dosahovat lepších výsledků v marketingových, komunikačních či prodejních kampaních. Ukazujeme vám, jak plnit cíle, které si stanovíte, a informujeme vás také o novinkách, které Facebook pravidelně přináší.

Facebook se v posledních letech začal vyvíjet závratnou rychlostí a sledovat všechny změny tak není v silách běžného smrtelníka. Facebook vyrostl z komunikační platformy na skutečný výkonnostní kanál, který se klientům vyplácí. Díky velkému množství údajů o uživatelích dokáže přinášet velmi relevantní výsledky reklam, a budovat tak i kladný vztah ke značce.

Facebook se stal komplexním nástrojem, který nabízí velkou řadu různých formátů a účelů kampaní. A Newsfeed.cz je tu proto, abyste se dokázali lépe zorientovat v nabídce facebookových produktů, nástrojů a abyste uměli nastavit vhodné strategie a taktiky. To vám pomůže efektivně vynaložit investice do Facebooku a vést kampaně tak, aby vám nesly co nejlepší výsledky. V případových studiích jistě najdete i dostatek inspirace pro vlastní kampaně.

Pokud máte zájem rozšířit řady naší redakce nebo přispívat články o zkušenostech z vašich kampaní, neváhejte se ozvat na e-mail redakce@newsfeed.cz.

Více než čtyři roky jsem působila jako Facebook Ads Specialist v agentuře Business Factory. Nyní své zkušenosti a zájem o facebookový a instagramový svět uplatňuji pod hlavičkou Newsfeed.cz.
Nepotkali jsme se na konferenci Newsfeed DAY? :-)

Komentáře