Sdílejte soubory z Dropboxu přímo v Messengeru

9. 5. 2016NávodyNovinky

Vychytávek pro chatovací aplikaci Messenger stále přibývá. Nedávno Facebook představil novinku v podobě Botů, tentokrát jde o propojení aplikace s populární službou Dropbox, dostupnou pro iOS a Android.

Webové úložiště Dropbox se spojilo s Facebookem a společně svým uživatelům umožní ještě rychlejší a pohodlnější sdílení souborů. Nově teď můžete posílat fotografie i různé soubory ze svého Dropboxu rovnou v chatu Messengeru.

Nejprve je potřeba mít obě aplikace v telefonu nainstalované. Pak jednoduše přes tlačítko „More“ v konverzaci Messengeru vyhledáte aplikaci pro Dropbox.

drop3

Poslat fotku můžete i z aplikace Dropbox, kdy přejdete na konkrétní fotografii a přes možnost „Sdílet“ dostanete na výběr Messenger. Toto tlačítko najdete i u „Složky“, kde rovněž dostanete na výběr z několika možností zahrnujících nově i Messenger.

eeeeee

Videa, fotky i gify se zobrazí rovnou v chatu, pro zbytek je nutné se prokliknout. Messenger posílá pouze link, zaslaný obsah se nikde neukládá.

Propojení Messengeru s Dropboxem je rozhodně skvělou vychytávkou, která šetří čas strávený proklikáváním mezi více aplikacemi.

Pro Newsfeed.cz pracuji jako redaktorka. Píšu především o tom, jak se na
Facebooku vyznat z pozice marketéra a zadavatele reklamy. Do svých
návodů často aplikuji své zkušenosti, které jsem jako PPC specialista
nasbírala v ROI Hunter. Svůj zájem o marketing na Facebooku se snažím co nejlépe předat i vám.

Komentáře