Startup Summit láká na hvězdné speakery

18. 10. 2016Novinky

Dvoudenní konference Startup & Smartup Summit slibuje hvězdné obsazení. Propojí korporace, startupy, ale i zástupce měst a obcí. Do nejvyšší restaurace v Praze, konkrétně do City Tower, zamíří 26. října manažerské hvězdy z Česka i zahraničí. Můžete se těšit na zajímavé diskuse o startupové scéně i tipy, jaké marketingové kanály jsou pro startupy ideální, jak úspěšně komunikovat brand a další.

Mezi speakery vystoupí například Michal Nýdrle z Kindred Group, který bude mluvit o tom, jak mají rychle rostoucí startupy využívat marketingové kanály. Předá vlastní zkušenosti, do kterých kanálů se vyplatí investovat a naopak.

Flavia Barbat z Branding magazine zase pohovoří o důležitosti tvoření brandu startupu a jeho hodnotě. Na několika success stories představí, jak brand startupu efektivně komunikovat tak, aby marketing zbytečně nezatěžoval cash flow.

Další speaker, Kazma Kazmitch, je nejmenovaným králem českého disruptive marketingu. Přednáška vás bude bavit, pokud chcete zvýšit svou brand awareness jinými než tradičními nástroji digitálního marketingu.

Na summitu zazní také odpovědi na otázku, co startupy v našem regionu umí skvěle a co by se měly ještě naučit. Prezentace CEO jednoho z nejúspěšnějších českých startupů Olivera Dlouhého z Kiwi.com poodhalí budoucnost mezinárodní dopravy. Perspektivu korporací vysvětlí mimo jiné zástupci O2 Bolt, Microsoft a další.

Samostatnou a velmi oblíbenou kapitolou je již tradičně pitchování před investory. Startupy se mohou přihlásit do pitche a prezentovat před šéfem londýnského Startup Grindu, domácími Rockaway, CEO francouzského Ott & Partners, korporátně-inovačního O2 Bolt, konzultanty EF1, továrnou na inovace Creative Dock a adtechovými specialisty z Air Ventures.

Můžete se těšit i na zajímavé panelové diskuse a akci na doslova vysoké úrovni, která se odehraje ve 27. patře v prostorách s rozhledem na celou metropoli.

Kompletní program najdete na webu www.startupsummit.cz.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře