Webináře od Facebooku na září

2. 9. 2016Novinky

Máme pro vás další sérii webinářů, které pořádají specialisté Facebooku. V září se můžete přiučit v oblasti facebookového marketingu na mobilu, brandového obsahu nebo byznys nástrojů na Instagramu. Webináře jsou zdarma a v angličtině.

7. září: Made on Mobile: Building Your Business On-the-Go with Facebook and Instagram

Získejte tipy, jak využít Facebook a Instagram k propagaci vašeho podnikání odkudkoliv. Seznámíte se s kreativními nástroji pro vytváření originálních reklam, správu vaší mobilní prezentace a komunikaci se zákazníky. Vše z mobilního zařízení. Stačí se přihlásit.

14. září: Branded Content on Facebook

V tomto webináři se naučíte, jak přenést partnerství v rámci brandového obsahu s vydavateli a influencery na Facebook. Tým Facebooku vám poradí, které nástroje, přehledy a příklady dobré praxe jsou pro tento účel nejlepší. Zaregistrujte se.

21. září: Getting Started with Instagram Business Tools

Odhalte výhody kreavitních byznys profilů na Instagramu. Dozvíte se, jak sledovat a porozumět analytickým přehledům nebo jak promovat příspěvky přímo z mobilní aplikace Instagramu. Byznys nástroje na Instagramu jsou dlouho očekávanou novinkou, tak se nezapomeňte přihlásit.

22. září: Building Your Brand with the Brand Awareness Objective

Zvyšování povědomí o značce mezi vaším publikem je prvním krokem k vytvoření úspěšného brandu. V tomto webináři se naučíte více o reklamním účelu Brand Awareness, který tomu pomáhá, a pomocí příkladů dobré praxe zjistíte, jak úspěšně budovat brand na Facebook a Instagramu. Nenechte si místo na webináři ujít.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře