Zveme na jubilejní 10. #babeltalk

14. 10. 2015Novinky

Už dva roky se – trochu nepravidelně – schází profesionálové „od těch Facebooků“ v Praze a v Brně na večerních čtvrtečních setkáních #babeltalk, které ideově navazují na BabelCamp. 10. setkání (vlastně 11., pokud započítáme i jedno nepříliš úspěšné ve Vídni) se bude konat 22.10., opět v již zaběhnuté lokaci, privátním prostoru Grid, Opatovická 18, Praha 1. Přijďte se setkat s ostatními z branže, jako obvykle vás budou čekat tři krátké – a věříme, že určitě zajímavé – příspěvky, pak budete moci ohlásit svoje novinky (hledáte posily? spustili jste skvělou aplikaci? chcete se pochlubit nejvíc nejlepším klientem?) a jinak bude jako vždy dost času na drink, pokec a tak vůbec. Aktuální informace najdete samozřejmě na FB události.

talk10

První prezentaci budou mít na svědomí kluci z Apploud Digital, kteří dnes spustili projekt pro BMW i na Instagramu. Mají týden na nasbírání nějakých zajímavých dat :) Jen připomeneme, že také plánují spustit platformu pro správu Instagram účtů pro agentury ManageLikes.

Druhá prezentace je v jednání, až bude potvrzená, prozradíme :)

No a ta třetí? Aby účast Newsfeedu nebyla jen symbolická (minule jsme jeho spuštění na #babeltalku oznámili), tak je tady naše volání: nejste to právě vy, kdo si vezme na starost třetí patnáctiminutovku? Pravidla jsou jednoduchá. Musí to být unikátní obsah, zajímavý / přínosný pro publikum. Může to být klidně self-promo, pokud to splňuje předchozí podmínky ;) Přihlašujte se ve formuláři níže – pokud to nevyjde tentokrát, tak třeba příště? To ovšem, když přijedete do Brna, protože dvanáctý #babeltalk bude zcela netradičně v sobotu 14.11. v Brně – jako veřejně přístupná afterparty po #Digisemestr.

PS: Ještě jedna dobrá zpráva – tento týden budou konečně zveřejněná videa a slajdy z Babelcampu :)

Máte zájem přednášet na Babel Talku?

    Název agentury (vyžadováno)

    Téma přednášky (vyžadováno)

    Krátký popis

    E-mail

    Spolumajitel Influencer.cz, brand ambassador ROIHunter.com - dělník internetu, organizátor setkání BabelTalk.

    Komentáře