Aplikace Creator Studio už také umožňuje vytvářet příspěvky

28. 5. 2020Novinky

Na tuhle funkcionalitu se dlouho čekalo. Správci facebookových stránek teď mohou publikovat příspěvky i z mobilní aplikace Creator Studio. Aplikace se navíc rozšířila o další praktické prvky.

Mobilní aplikace Creator Studio doplnila desktopovou verzi v únoru. Stejně jako ona umožňuje spravovat obsah a sledovat výkonnost vašich aktivit na Facebooku a Instagramu. V čem se ale doteď obě verze lišily, byla (ne)možnost vytvářet příspěvky.

Zatímco desktopové Creator Studio tuto možnost nabízelo, aplikace byla až do dneška limitovaná. Nyní ale Facebook zavádí tuto velmi praktickou funkcionalitu i do aplikace a vy tak můžete vytvářet, plánovat a zveřejňovat příspěvky přímo z mobilu.

V aplikaci dále můžete přidávat titulky a popisky k videím (metadata), abyste divákům poskytli víc informací a přiměli je sledovat ještě více vašeho obsahu. Miniaturu videa můžete buť nahrát, anebo si ji vybrat z jednoho z již nahraných spotů.

Zdroj: Facebook

Uvidíte také podrobné přehledy a snadno můžete fanouškům odpovídat na zprávy a komentáře. Podobně jako v desktopové verzi lze spravovat více stránek, aniž byste se museli z aplikace odhlašovat.

Mobilní aplikace Creator Studia včetně novinek je dostupná pro iOS i Android. Podrobnosti se dočtete na blogu Facebooku.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře