Aplikace Notify nabídne zprávy vybraných médií

6. 11. 2015Novinky

V příštím týdnu chystá Facebook představit další z portfolia svých novinek. Tentokrát to bude aplikace Notify, která by měla navázat na úspěch Instant Articles a fungovat jako zdroj článků vybraných médií.

Kromě toho, že veškerý obsah nashromáždí pohodlně do jednoho místa, aplikace upozorní na nové bleskové zprávy. Velkou předností bude také velká rychlost načítání článků, které se budou zobrazovat dokonce mnohem rychleji než například na webu nebo v domácí aplikaci daného média.

Notify zpočátku naservíruje obsah z oblasti zahraničního tisku a digitálních i video médií, jako je The Washington Post, CBS, Vogue, Comedy Central, Billboard nebo Mashable.

S novou aplikací tak Facebook vyráží do boje o udržení pozice lídra na poli mobilního zpravodajství. Bude se muset poprat s Twitterem a Snapchatem, stejně tak zabojovat proti Applu s jeho News Aggregatorem a Googlu s Accelerated Mobile Pages.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře