Babel Camp už v sobotu: Přednášky, workshopy, case study sprint i nabídky práce

6. 9. 2016Novinky

Co máte v plánu na sobotu 10. září? Nezapomeňte, že se koná již 4. ročník středoevropského social media meet-upu Babel Camp 2016. Hlavní program proběhne v Praze Holešovicích v netradičním prostoru Jatka 78, související workshopy se pak odehrají v nedalekém Paper Hubu. Přečtěte si, co vás čeká a nemine.

Celá akce je pojata tak, aby si každý mohl najít svůj program na míru. Věnovat se bude sociálním sítím z mnoha úhlů pohledu – od strategických přes trendy až po příklady zajímavých praktických přístupů, které vám pomohou ve vaší každodenní práci.

Kromě toho se můžete těšit na dvě řady workshopů. První bude věnovaná performance marketingu a zákaznické péči, druhá bude představí platformy, kde se můžete těšit na Socialbakers, SentiOne, SoTrender, Kontentino, Media Toolkit nebo Fasttony. Všichni účastníci workshopu si budou moci platformy vyzkoušet, přednášet budou samotní tvůrci a získáte i trial přístupy, abyste si s nimi pak mohli dál pohrát.

Přednášet budou i Tomáš Javůrek a Tomáš Havlík z Business Factory. První Tomáš o kampaních na Facebooku, druhý Tomáš o PPC reklamě a propagaci přes mobilní aplikace.

Součástí hlavního programu bude také case study sprint. Co to znamená? Během hodiny představíme několik ukázek, co zajímavého dokázaly české agentury na sociálních sítích.

Babel Camp je zároveň dobré prostředí pro lovení talentů. Organizátoři mají v plánu vytvořit nástěnku s nabídkami práce, kde pro ně bude vyhrazené místo. Součástí každé nabídky bude i kontakt na osobu, se kterou se zájemci o pracovní pozici mohou potkat rovnou na Babel Campu. Pokud byste chtěli ještě svoji pozici inzerovat, ozvěte se Adamovi: adam@zbiejczuk.com.

Celou konferenci bude provázet online aplikace Eventee, kterou si budete moci stáhnout a být v obraze online. Najdete v ní program, budete si moci vytvořit vlastní, zároveň tu budou k dispozici veškeré důležité a potřebné informace a aktualizace k Babel Campu a budete moci zhodnotit i samotné přednášky.

Nakonec nebude chybět ani pořádná afterparty. Celý program, detaily o speakerech a vše potřebné najdete na webu akce.

Posíláme také osobně virtuální pozvánku:

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře