Facebook Communities Update – 2. díl

29. 10. 2018KomunityNovinky

Máme tu další aktuality týkající se facebookových komunit v České republice. Na co se můžete těšit tentokrát?

Facebook Community Day – 29.11.2018

V podvečer 29. listopadu se uskuteční v Praze setkání zástupců Facebooku a vybraných správců komunitních stránek na Facebook Community Day.

Na programu je seznámení s nejnovějšími možnostmi a funkcemi pro správu skupin a stránek na Facebooku a Instagramu. Součástí programu bude i networking přímo se zástupci Facebooku. Akce nemá veřejný charakter.

Bezpečnost nade vše!

Úzká skupina adminů už nyní může používat sekci „Bezpečí“ (nástroje správce). V této sekci je možné zobrazit detailní informace o obsahu, který byl odstraněn ze skupiny kvůli porušování Community Standards (banování, blokování uživatele, který obsah sdílel).

Tuto funkci začíná Facebook rolovat od 22. října v testovací skupině a postupně ho bude zpřístupňovat globálně.

Facebook Community Boost

Facebook pracuje víc a víc na své přítomnosti v lokálních komunitách. V USA spolupracuje s lokálními komunitami a podnikateli na tréninku práce s technologiemi Facebooku jeden na jednoho.

Cílem programu je pak umožnit alespoň 1 milionu Američanů, aby si pro lepší konkurenceschopnost osvojili dovednost práce s Facebook nástroji. Podívejte se na podrobnosti.

 

Pracuji v Business Factory na projektu Brandformance. Vedu skupinu Community Leadership Circles from Facebook: Prague. Připravuji strategie pro práci s komunitami a brandové kampaně na Facebooku.

Komentáře