Facebook doporučí témata ke sledování

23. 4. 2021Novinky

Facebook chce rozšířit zapojení uživatelů v rámci vybraných témat. Proto je začne aktivně nabízet ke sledování přímo v News Feedu.

Nová výzva se objeví pod souvisejícími příspěvky ve feedu. Je založená na obsahu, lidech a stránkách, se kterými jste v minulosti interagovali. Dané téma pak Facebook použije k zobrazení příspěvků, videí a dalšího obsahu, o kterém si myslí, že by se vám mohl líbit.

Zdroj: Matt Navarra

Facebook tím chce nejen podpořit engagement, ale také rozšiřovat obzory lidí pomocí kvalitního obsahu, který je na jeho platformě dostupný.

Zdroj: Whimchic

Podobným počinem je nedávná novinka, kdy Facebook začne mezi příspěvky navrhovat i podniky na základě doporučení na stránce, nebo tipy na diskuse související s vašimi zájmy. I to zastřešuje snahou o větší aktivitu, engagement a šíření kvalitního obsahu.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře