Facebook rozšířil přístup do certifikačních kurzů pro správce skupin

8. 3. 2021Novinky

Facebook na podzim spustil certifikační kurzy pro správce skupin, aby jim poskytl nový nástroj pro maximalizaci jejich dovedností a příležitost získat oficiální uznání. Díky tomu mohou zdokonalit správu a budování svých komunit. Tento program byl dosud dostupný pouze v angličtině, teď ho Facebook rozšiřuje i na další jazyky.

V roce 2020 se změnil způsob, jak uživatelé používají Facebook skupiny. A tento trend vlivem okolností trvá dodnes. Podle Facebooku je nyní ve skupinách každý měsíc aktivních přes 1,8 miliard uživatelů, o které se stará více než 70 milionů správců.

To je obrovské množství lidí, kteří se snaží zdokonalit své dovednosti a zvýšit potenciál, který jim komunity přináší. Pokud mezi ně patříte i vy, certifikační kurz od Facebooku může být dobrou příležitostí, jak se ve vašem úsilí profesionalizovat a díky tomu využít možnosti své komunity naplno.

Certifikační kurzy pro správce jsou dostupné v angličtině a nově také v němčině, francouzštině, španělštině a dalších několika jazycích. Čeština mezi ně zatím bohužel stále nepatří. Pokud však umíte anglicky či jiný nově přidaný jazyk, neváhejte.

Zkouška trvá celkem 120 minut. Zjistit více a provést registraci můžete zde. Pokud máte zájem, projděte si také online kurzy určené pro správce komunit na Facebook Blueprint. Další informace pak najdete zde nebo na blogu Facebooku.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře