Facebook spouští novou video sérii pro social media manažery

19. 3. 2021NávodyNovinky

Facebook odstartoval nový sedmidílný video seriál Social Skills, pomocí kterého chce social media manažerům poskytnout znalosti a informace, které potřebují, aby dosahovali těch nejlepších výsledků.

Facebook ve videích postupně vyzpovídá experty na sociální sítě, kteří sdílí své znalosti a zkušenosti z praxe. Každý z nich poradí, jak posílit reakce uživatelů, zvýšit engagement nebo budovat komunitu. Povětšinou se jedná o majitele firem, kteří vybudovali svůj business právě díky facebookové a instagramové platformě.

V první epizodě se představí Sana Javeri Kadri, zakladatelka a CEO společnosti Diaspora Co., která prozradí klíčové tipy pro úspěch na sociálních sítích.

Co Kadri doporučuje?

  • Investujte do fotek a vizuálů – pokud například považujete Instagram za vaši výlohu, pak nezapomeňte, že i online výloha musí vypadat skvěle.
  • Vytvářejte obsah pro publikum – zjišťujte, co vaši fanoušci chtějí vidět, například pomocí otázek v komentářích.
  • Používejte prodejní příspěvky – začleňte do postů či Stories aktivní odkazy či tagy vedoucí na konkrétní produkty k zakoupení.

Další videa s užitečnými tipy budou postupně k dispozici na stránce Facebook for Business.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře