Facebook spouští Sound Collection

15. 12. 2017Novinky

Facebooková novinka Sound Collection je knihovna, kde si zdarma můžete stáhnout hudbu a přidat ji ke svým videím. Seznam nabídne tisíc vysoce kvalitních audio tracků a zvukových efektů, které okoření vaše video snímky sdílené na Facebooku nebo Instagramu.

V knihovně najdete především hudbu, která se hodí na pozadí videí – od zpívaných písní, přes zvukové efekty až po instrumentální skladby všech žánrů, jako je hip hop, pop, rock, jazz, country a další. Při vyhledávání hudby budete moci také filtrovat co do žánrů, nálad, délky či vokálů.

V Sound Collection ale zatím nehledejte své oblíbení interprety, které posloucháte v rádiu. Zdejší audio tracky vytváří a vlastní přímo Facebook. Sociální síť však slibuje, že budou stejně efektivní a dodají vašim videím pestrost a atraktivitu.

Tím, že hudba spadá do vlastnictví Facebooku, se navíc nemusíte bát ani porušení autorských práv. Nelze ji však použít například do videí, která chcete sdílet na YouTube či jiných kanálech.

Hudební knihovna jde v ruku v ruce s novou aplikací Facebook Creator App, kterou Facebook představil teprve nedávno.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře