Facebook spustí Flight Ads

27. 9. 2018Novinky

Dříve se jmenovaly Dynamic Ads for Travel for Flight. Dneska je Facebook spouští jako Flight Ads. Nový typ reklam umožní retargetovat uživatele, kteří vyhledávají lety na cestovatelských stránkách, webech a v aplikacích.

Facebook zavádí nové reklamy určené speciálně pro letecké společnosti a firmy, které se zabývají prodejem nebo vyhledáváním letenek. Flight Ads zacílí uživatele na základě jeho návštěvy facebookových stránek, webových stránek a aplikací souvisejících s letenkami, cestováním v letadle a podobně.

Novému typu reklam předcházely dynamické reklamy, které však cílení omezovaly jen na návštěvu webů nebo aplikací leteckých společností. Flight Ads mají možnosti širší.

Reklamy zatím testuje pár vybraných společností, jako jsou aerolinky Air France nebo aplikace Hopper. V následujících týdnech by ale měly být přístupné všem firmám po celém světě.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře