Facebook testuje aplikace pro koláže a předpovědi

6. 8. 2020Novinky

Experimentální tým Facebooku NPE uvedl další aplikace. Nástroj s názvem E.gg umožní vytvářet atraktivní koláže. Aplikace Forecast zase slouží k předpovědím budoucnosti.

E.gg

Pomocí aplikace E.gg můžete vytvářet koláže z kombinovaných obrázků a formátů. Prvkům můžete měnit velikosti a tvary, vkládat je na „plátno“ a sdílet je s ostatními uživateli aplikace.

Tento typ prezentačních nástrojů je dnes velmi moderní a má celou řadu fanoušků. Představuje totiž neokoukaný a svěží způsob, jak připoutat pozornost a zaujmout ostatní.

Zdroj: Social Media Today

Aplikace E.gg se zatím testuje. Už teď se ale můžete zapsat na waitlist.

Forecast

Sociální sítě jsou především o konverzacích a trendech. Uživatelé tu často debatují o možných vývojích situací. Proto Facebook experimentuje s aplikací Forecast, která umožní klást otázky a předpovídat budoucnost na základě sdílených znalostí a zkušeností uživatelů.

Lidé tu mohou diskutovat a hlasovat nebo pořádat minidebaty, kde si mohou tipnout, co přijde v budoucnu. Položené otázky schvaluje tým moderátorů. Aplikace nabízí také přehled potenciálních výsledků.

Zdroj: Facebook

Forecast se aktuálně testuje a pro některé uživatele je k dispozici na zařízeních s iOS. Pokud máte zájem, můžete se přidat k testovací skupině. Než začnete nástroj používat, přečtěte si zásady používání aplikace.

Sérii aplikací představil Facebook také začátkem léta. Mezi nimi je například platforma pro studenty Facebook Campus, aplikace pro hráče Facebook Gaming, CatchUp pro volání mezi přáteli, aplikace Venue, která má zvýšit engagement při sledování videí, a další.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře