Facebook testuje novou komunikační sekci v hlavní aplikaci

25. 4. 2019Novinky

Facebook letos čeká velký krok – chce propojit všechny své messagingové aplikace. A protože do nich spadá i Messenger, někteří social media specialisté spekulují, že i on se vrátí do facebookové hlavní aplikace. Napovídá tomu několik screenů z nově připravované novinky. Facebook ovšem tvrdí, že se tato funkcionalita Messengeru nikterak nedotkne.

Facebook potvrdil, že testuje nové způsoby, jak zdokonalit komunikační prostředí pro uživatele hlavní facebookové aplikace. Zároveň prohlásil, že Messenger zůstane samostatnou aplikací plnou funkcionalit, kterou používá více než miliarda lidí měsíčně.

Vypadá to tak, že díky chystané novince budete moci využít jedinou aplikaci pro přístup do sociální sítě a zároveň do nové chatovací sekce.

Ta zatím obsahuje omezený výběr prvků, které známe z Messengeru. Lze tu posílat a přijímat zprávy, ovšem abyste mohli volat, posílat fotky nebo reakce, je potřeba přejít do samostatné aplikace Messengeru. Sekce má bílé prostředí, které se nápadně podobá redesignu Messengeru ze začátku letošního roku.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře