Facebook vydal nového průvodce pro tvůrce videí

30. 9. 2020Novinky

Facebook publikoval novou příručku pro tvůrce videí, která nabízí praktické tipy, jak maximalizovat váš videoobsah a zvýšit zapojení publika. Přečíst by si ho měl každý, kdo používá videa pro marketing.

14stránkový průvodce je rozdělený do dvou částí:

  1. První část popisuje 6 tipů, jak udržet produkci videoobsahu a maximalizovat jeho efekt. Každý tip zahrnuje také přehled s podrobnostmi o tom, jak jej můžete implementovat do vaší marketingové strategie.
  2. Druhá sekce se zaměřuje na budování online komunity a zapojení vašich fanoušků. Nabízí také dalších 6 tipů, jak na ně rychle reagovat. I tady najdete konkrétní přehledy a ukazatele, které přispějí vaší strategii.
Zdroj: Facebook

Proč by vás to mělo zajímat?

Protože video obsah má na Facebooku lepší výkonnost než jiné typy příspěvků. Zejména v posledních měsících lidé více vyhledávají videa a používají další druhy video formátů, s čímž Facebook neustále drží krok. Proto se teď více než jindy vyplatí tvořit videa a začlenit je do vašeho marketingu.

Novou příručku si stáhnete zde. Podrobnosti pak najdete na blogu Facebooku.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře