Facebook Workplace už nebude zdarma

30. 12. 2020Novinky

Firmy a lidé, kteří pracují z domova, stále více využívají platformu Facebook Workplace. Ta je určená pro spolupráce týmů a další užitečné pracovní aktivity. Aby ji však Facebook mohl zdokonalovat a nabízet ještě kvalitnější nástroje, rozhodl se, že odstraní možnost používat ji zdarma.

Facebook Workplace má aktuálně 5 milionů platících uživatelů po celém světě. Platforma pravidelně zavádí nové prvky a přizpůsobuje rozhraní potřebám firem a jejich zaměstnanců.

Pokud jste doteď chtěli Workplace používat, mohli jste si vybrat z různých typů předplatných, mezi kterými byla také možnost bezplatného přístupu. Ta se ovšem od 10. února 2021 ruší.

Všechny firmy, které nyní používají plán Essential, tak budou muset přejít do placené verze, anebo od platformy upustit. S placenou verzí však získáte řadu dosud nedostupných nástrojů, jako jsou přehledy nebo podpora v live chatu. Pokud se rozhodnete Workplace dále nevyužívat, Facebook vám umožní stáhnout si všechna vaše dosavadní data.

Podrobnosti najdete na blogu Facebooku.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře