Facebook zavádí live vysílání pro dvě osoby

1. 9. 2016Novinky

Facebook v červnu informoval, že brzy umožní živé vysílání dvou uživatelů. A jeho slib se nyní stává realitou. Zatím tuto možnost mohou využít ověřené profily a stránky.

Tak jako všechny novinky a aktualizace Facebook zavádí postupně. Pro běžného uživatele bude funkcionalita dostupná zanedlouho, zatím ji však mohou vyzkoušet ověřené profily a stránky stejně jako veřejně známé osobnosti, které používají aplikaci Mentions na platformě iOS. To platí i pro druhou stranu komunikace. Tedy i ten, s kým chcete do live vysílání vstoupit, musí mít ověřený účet.

Co to v praxi bude znamenat? Že můžete pozvat jinou osobu na Facebooku, aby se přidala k vašemu live videu, společně živě vysílat a sdílet obrazovku. Tím by se měl Facebook Live stát ještě zábavnější a interaktivnější formou komunikace mezi lidmi.

Facebook přislíbil, že na začátku září přijdou na řadu firmy v USA a v říjnu nebo listopadu se dočkají i ostatní uživatelé a značky po celém světě.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře