Facebook zavedl 360° live vysílání

13. 4. 2017Novinky

Popularita živého vysílání na Facebooku roste nejen mezi uživateli, ale i mezi firmami. Proto sociální síť postoupila o krok kupředu a umožnila vysílat živě i v 360° formátu. Stačí mít správné vybavení a kvalitní připojení na internet.

360° live streaming najdete na již existující platformě pro živé vysílání. Stejně jako u běžných live videí můžete přenášet ve formátu 1080p a 30fps, maximálně 2 hodiny vkuse.

Aby vám všechno dobře fungovalo, je potřeba mít kvalitní internetové připojení. Facebook doporučuje minimálně 4 Mbps. Potřeba je i vhodné vybavení. Pokud máte k dispozici zařízení jako Samsung Gear 360 nebo Insta360 Nano (pro iPhone) či Air360 (pro Android), máte vyhráno.

Více informací o 360° formátu na Facebooku zjistíte na příslušném webu. Stáhněte si také aplikaci pro Gear VR, kde si 360° fotky a videa užijete v plné parádě.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře