Facebook zveřejnil nové rady pro vánoční kampaně

26. 8. 2021Návody Novinky

Vánoce sice přijdou až za 4 měsíce, ale už teď je čas přemýšlet nad vašimi vánočními kampaněmi. Se strategickým plánováním a efektivními přístupy vám může pomoci nová marketingová příručka od Facebooku.

Nový 18stránkový průvodce Christmas Marketing Guide se zaměřuje na to, čemu Facebook říká „Discovery Commerce System“, což je proces, který využívá nástroje Facebooku pro párování reklam a jejich optimalizaci, a to na základě 4 kroků:

Zdroj: Facebook

Tento systém vám pomůže oslovit zákazníky, předjímat jejich potřeby a nabídnout produkty prostřednictvím důmyslných nástrojů a funkcionalit.

Pro každý krok Facebook nabízí rychlá a praktická doporučení, jak jej uvést do praxe a jak přispěje vašim širším marketingovým cílům. K dispozici je například i praktický harmonogram kampaní:

Zdroj: Facebook

Určitě doporučujeme průvodce prostudovat, ať jste o Vánocích o krok před konkurencí. Najdete ho zde.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře