Facebook zveřejnil průvodce Creator Studiem

17. 10. 2019NávodyNovinky

Facebook v nedávné době zavedl možnost plánovat příspěvky na Instagramu pomocí Creator Studia. A nyní připravil průvodce, který vás s Creator Studiem seznámí. Dozvíte se například, jak pracovat se základními funkcemi, přehledy a důležitými prvky, abyste nástroj mohli využívat naplno.

Creator Studio vzniklo proto, aby firmám pomohlo budovat značku, rozšiřovat komunitu, zlepšovat plánování a správu příspěvků a poskytovalo inzerentům kvalitní přehledy.

Nový průvodce, kterého najdete na Creator Studio Playbook, představuje dostupné funkcionality, obsahuje ukázky některých statistik a pečlivě vysvětluje, co jednotlivé prvky přehledů znamenají. Součástí je i sekce tipů, jak Creator Studio správně využívat pro vaše aktivity.

Foto: Facebook

Průvodce dále podrobně představuje i mnohé statistiky Instagramu.

Foto: Facebook

Součástí průvodce je i návod, jako postupovat při tvorbě příspěvků na Instagramu a IGTV.

Foto: Facebook

Poslední částí průvodce jsou tipy a triky, jak s Creator Studiem efektivně pracovat. Součástí sekce je spousta článků a mini online kurzů, které se zabývají tématy pro tvůrce, například jak monetizovat obsah na Facebooku, jaké výhody přináší Brand Collabs Manager a další.

Foto: Facebook
Svět technologií a online marketingu je pro mě velkou vášní. V minulosti jsem působila po dobu několika let na akademické půdě jako vyučující na katedrách marketingu a hotelového managementu. V současné době spolupracuji s různými experty jako konzultant v oblasti online marketingu na mezinárodní úrovni mezi Švýcarskem, Itálií a Českou republikou. Specializuji se na e-commerce, sociální média a tvorbu webových stránek. Ve volném čase mě potkáte v přírodě ponořenou do krás tří disciplín triatlonu. Na Newsfeed.cz se s Vámi budu dělit o aktuální novinky z rozmanitého světa sociálních médií.

Komentáře