IGTV testuje novou funkci video odpovědí

13. 3. 2020Novinky

Pracujete s videi na Instagramu? Tak to zpozorněte. Instagram testuje nové CTA tlačítko, pomocí kterého bude možné reagovat na IGTV obsah vaším vlastním videem. Půjde tak o nový způsob, jak rozvíjet konverzaci mezi tvůrci a sledujícími.

Pod kolonkou názvu a popisu videa při jeho nahrávání do IGTV uvidíte novou možnost Video odpovědi (Video Reactions). Pokud funkci před nahráváním zapnete, vaši sledující budou moci na video obsah odpovídat – místo klasického textového komentáře – i svým vlastním videem.

Zdroj: Twitter Jane Wong

Podobnou funkci testoval v minulosti YouTube a v současné době ji nabízí i Tik Tok. Pokud Instagram video odpovědi zavede, firmy a tvůrci budou mít nový způsob, jak motivovat své fanoušky k interakcím.

Svět technologií a online marketingu je pro mě velkou vášní. V minulosti jsem působila po dobu několika let na akademické půdě jako vyučující na katedrách marketingu a hotelového managementu. V současné době spolupracuji s různými experty jako konzultant v oblasti online marketingu na mezinárodní úrovni mezi Švýcarskem, Itálií a Českou republikou. Specializuji se na e-commerce, sociální média a tvorbu webových stránek. Ve volném čase mě potkáte v přírodě ponořenou do krás tří disciplín triatlonu. Na Newsfeed.cz se s Vámi budu dělit o aktuální novinky z rozmanitého světa sociálních médií.

Komentáře