Instagram přidává nové efekty a rychlé emoji odpovědi

23. 10. 2018Novinky

Instagram Stories obohacují svou knihovnu o šest nových variací oblíbeného efektu Super Zoom, které mohou váš příběh ještě zatraktivnit. Kromě toho sociální síť přidává i rychlé odpovědi v podobě emojis.

Super Zoom

Funkcionalitu Super Zoom spustil Instagram loni na podzim. Brzy si ji uživatelé oblíbili i přesto, že nabízela jen jediný efekt. Super Zoom vytváří trojnásobně zvětšené video se zvukovými efekty nebo animacemi. Instagram nyní svou galerii rozšiřuje o další možnosti efektů.

Pokud si chcete novou nabídku vyzkoušet, vyberte ve Stories možnost „Super Zoom“, kde se vám zobrazí všechny dostupné efekty. Nově tu najdete například srdce, splín s černými padajícími listy, efekt paparazzi fotoaparátu, plameny, velké červené X přes obrazovku nebo efekt s názvem překvapení.

https://twitter.com/MattNavarra/status/1037756142917758976?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1037756142917758976&ref_url=https%3A%2F%2Fmashable.com%2Farticle%2Finstagram-new-superzoom-effects-stories%2F

Super Zoom je kreativní nástroj nejen pro běžné uživatele, ale i pro firmy, které mohou díky zajímavým efektům vytvořit poutavé příběhy a lépe tak upozornit na svůj produkt či službu.

Rychlé emoji odpovědi

Instagram uvedl v nedávné době i další novinku, která usnadňuje vkládání smajlíků do vašich odpovědí. Pokud chcete zareagovat na příspěvek, klikněte na možnost „Odpovědět“ a nad řádkem odpovědi se zobrazí výběr nejpoužívanějších emojis. Ty můžete bez dlouhého hledání přidat do vaší odpovědi.

Jedná se o nepatrnou, ale užitečnou aktualizaci, která šetří čas.

Svět technologií a online marketingu je pro mě velkou vášní. V minulosti jsem působila po dobu několika let na akademické půdě jako vyučující na katedrách marketingu a hotelového managementu. V současné době spolupracuji s různými experty jako konzultant v oblasti online marketingu na mezinárodní úrovni mezi Švýcarskem, Itálií a Českou republikou. Specializuji se na e-commerce, sociální média a tvorbu webových stránek. Ve volném čase mě potkáte v přírodě ponořenou do krás tří disciplín triatlonu. Na Newsfeed.cz se s Vámi budu dělit o aktuální novinky z rozmanitého světa sociálních médií.

Komentáře