Instagram připravuje nové motivační odznaky v Reels

13. 10. 2022Novinky

Instagram chystá jednu drobnou, ale zajímavou funkcionalitu v Reels. V současné době vyvíjí nové odznáčky, které bude přiřazovat na základě výkonu vašich videí.

Funkcionalita s názvem Achievements bude zobrazovat určité odznaky na základě výkonu Reels. Vaše videa tak mohou být označena například jako Trendsetter nebo Creative Streak.

Jednotlivé odznaky by byly podle všeho viditelné pouze pro vás, a fungovaly by tak jako motivační prvek, abyste častěji zveřejňovali další videa.

„Poptávka“ uživatelů po Reels je totiž v aplikaci v současnosti ohromná. Instagram se proto snaží tvůrce neustále inspirovat a motivovat. V červenci například přidal nové kreativní nástroje, na začátku podzimu představil novinku pro větší výkon Reels a chystá také další monetizační příležitosti.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře