Instagram radí, jak co nejlépe využívat přímé zprávy

11. 4. 2023Novinky

Instagram přidal novou informační stránku pro firmy, které chtějí maximalizovat spojení se zákazníky pomocí přímých zpráv (DM). Najdete na ní spoustu tipů a rad, jak prostor pro soukromou konverzaci co nejefektivněji využít.

Nový přehled obsahuje několik obecných doporučení o tom, co vám může pomoci při budování komunity a kde najít propojení s uživateli. K dispozici jsou také případové studie, odkazy na klíčové vysvětlivky v sekci Nápověda a také tipy, které se vám v IG Direct mohou hodit.

Soukromé konverzace na sociálních sítích se v posledních měsících stávají novou příležitostí pro firmy. DM totiž využívá stále více lidí pro sdílení obsahu. A právě v tomto prostoru mohou firmy najít další příležitosti, jak ze svého marketingového úsilí na Instagramu získat co nejvíce.

Proto doporučujeme novou stránku prozkoumat.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře