Instagram testuje dvojitý feed Stories

24. 6. 2020Novinky

Přístup k většímu množství příběhů a ještě rychleji. To je cíl nového testu Instagramu, který právě probíhá v rámci Stories. Kanál se Stories by mohl být totiž nově dvouřádkový.

Popularita Instagram Stories je nesporná. Proto se je sociální síť stále snaží vylepšovat a přitahovat k nim nové uživatele. Nyní testuje novou podobu feedu, ve kterém by se měly příběhy zobrazovat ve dvou řádcích pod sebou.

Zdroj: SocialMediaToday

V poslední době to ale není jediný pokus Instagramu redesignovat Stories feed. O větší počet bublin se snažil například už v dubnu.

Zdroj: Jane M. Wong

Nedávno se objevila také další novinka, která by umožnila rychle přecházet mezi Stories.

Zdroj: Jane M. Wong

Je zkrátka vidět, že Instagram chce posunout příběhy na atraktivnější úroveň a že chce připoutat pozornost od tradičního feedu ke Stories. Pokud se feed s dvojitými Stories osvědčí, bude to pro Instagram jasným signálem, že čím víc příběhů, tím lépe.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře