Instagram testuje nový formát voleb fotoaparátu Stories

16. 4. 2019Novinky

Instagram vyvíjí nový formát možností pro Stories, který se podobá klasickému procesu focení. Uprostřed nabízí nový nástroj v podobě kolečka, pomocí něhož si můžete vybrat speciální grafické efekty.

V testovací verzi snížil Instagram počet režimů fotoaparátu z osmi na tři. Ostatní nástroje neodstranil, ale zařadil je do tří nových voleb.

Po zapnutí fotoaparátu ve Stories tedy nově uvidíte tři hlavní možnosti:

  • Live – Slouží k zapnutí živého vysílání a zachovává si svou původní podobu.
  • Normal – Obsahuje nástroje jako Superzoom, Rewind a AR efekty.
  • Vytvořit – Zde najdete textové nástroje a nálepky.

Abyste si vybrali požadovaný efekt, budete muset ve volbách zaobleného panelu rolovat. Aktualizace by měla být krokem k přehlednějšímu a jednoduššímu ovládání.

Instagram nový formát fotoaparátu a jeho voleb testuje. Kdy dojde k jeho implementaci všem uživatelům, není zatím jasné.

Svět technologií a online marketingu je pro mě velkou vášní. V minulosti jsem působila po dobu několika let na akademické půdě jako vyučující na katedrách marketingu a hotelového managementu. V současné době spolupracuji s různými experty jako konzultant v oblasti online marketingu na mezinárodní úrovni mezi Švýcarskem, Itálií a Českou republikou. Specializuji se na e-commerce, sociální média a tvorbu webových stránek. Ve volném čase mě potkáte v přírodě ponořenou do krás tří disciplín triatlonu. Na Newsfeed.cz se s Vámi budu dělit o aktuální novinky z rozmanitého světa sociálních médií.

Komentáře