Instagram testuje upozornění na nové příspěvky v DM

27. 9. 2022Novinky

Instagram experimentuje s novou možností, která by uživatelům a firmám umožnila sdílet nejnovější příspěvky, a to prostřednictvím přímých zpráv v aplikaci. Což by mohlo být dalším způsobem, jak zvýšit povědomí o značce i zapojení uživatelů.

Uživatelé, které Instagram zařadil do testování, nyní v doručené poště objeví novou složku Public. Ta podle popisu umožní posílat zprávy (DM) nebo sdílet vaše oblíbené příspěvky přímo s vašimi sledujícími.

Což by poskytlo široké možnosti pro rozesílání odkazů na příspěvky v DM všem, kteří vás v aplikaci sledují. Je to rovněž alternativní způsob, jak upozornit uživatele na vaše nejnovější aktualizace a projekty.

Trend sdílení obsahu pomocí soukromých skupin a DM využívá stále více uživatelů Instagramu. Hlavní feed naopak zůstává spíše prostorem pro objevování nového zajímavého obsahu. Možnost posílat upozornění na příspěvky je proto logickým krokem.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře