Instagram testuje více odkazů v biu

5. 10. 2022Novinky

Instagram už nějakou dobu testuje novou funkcionalitu a nyní ji rozšiřuje na ještě více uživatelů. Do vašeho Instagram bia budete moci přidat více odkazů, což rozšíří potenciál pro budování businessu přímo v aplikaci.

Nová možnost vícenásobného propojení se v současné době testuje u vybraných tvůrců. V sekci odkazů v profilu bude novinka vypadat tak, že vpravo od hlavního odkazu najdete text (například) „a dva další“, který odkazuje na další uvedené URL adresy.

Když na tento indikátor kliknete, zobrazí se vyskakovací okno s více adresami, díky kterým můžete zvýšit návštěvnost vašich webů přímo z Instagramu.

Zatím není jasné, jaký maximální počet odkazů bude možné přidávat.

Zdroj: Alessandro Paluzzi

Každopádně by se ale mohlo jednat o cenný doplněk, který pomůže přivést vaše sledující na vaše další weby, a tím rozšířit vaše příležitosti budovat komunitu i podnikání.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře