Instagram umožní sdílet skupinové příspěvky

31. 3. 2023Novinky

Vzhledem k tomu, že se stále více aktivit sdílení obsahu přesouvá do soukromých zpráv, pracuje Meta na nových nástrojích, pomocí kterých může tohoto trendu využít. Nejnovějším přírůstkem v tomto směru je nový způsob sdílení příspěvků na Instagramu.

Nástroj Collaborative Collections představuje nový způsob, jak se zapojit do obsahu na Instagramu. Díky němu už nemusíte sdílet vybraný příspěvek jedné osobě anebo kopírovat a posílat samostatný odkaz.

Nástroj vám k danému příspěvku umožní vyvolat hromadnou soukromou konverzaci, přičemž přidávat příspěvky do něj může kterýkoliv uživatel chatu.

Zdroj: Pururaj Dutta

Právě na nástroje umožňující vést soukromé konverzace se Meta v poslední době stále více zaměřuje. Naposledy spustila Channels na Instagramu, oznámila znovuzavedení Messengeru na Facebook a také nové reklamy, které vás přesměrují přímo do zpráv.

Nejnovější funkcionalitu zavádí Meta postupně. K dispozici ji budou mít všichni uživatelé.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře