Instagram umožňuje připnout komentáře u příspěvků

22. 7. 2020Novinky

Novou funkcionalitu testoval Instagram na jaře a nyní ji vypustil do světa. Všichni uživatelé i firmy teď mohou zvýraznit až tři komentáře v rámci svého příspěvku.

Nový nástroj má podpořit diskusi uživatelů a zvýraznit pozitivní či jinak zásadní komentáře. Autoři příspěvků tak získají ještě větší kontrolu nad interakcemi u jejich obsahu na Instagramu.

Novinka totiž zapadá do série kontrolních funkcionalit, které Instagram představil v květnu. Uživatelé už mohou hromadně mazat komentáře a omezit, kdo je může označit nebo jmenovat v příspěvcích. V tomto kontextu je připínání komentářů zaměřené na řízení konverzace.

Zdroj: Social Media Today

Novou funkcionalitu jistě hojně využijí i firmy, pro které představuje další způsob, jak upozornit na pozitivní reakce a podpořit aktivitu fanoušků. Je to také užitečný nástroj, jak zvýraznit nejčastěji pokládané otázky, aby uživatelé našli odpověď co nejrychleji. Připnout můžete i nejzajímavější otázky týkající se vašeho produktu nebo služby.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře