Instagram začíná podporovat správu více účtů

8. 2. 2016Novinky

Instagram pomalu roluje slibovaný nástroj, který testoval od začátku prosince. Díky němu teď budete moci spravovat větší množství účtů z jednoho zařízení. Zavedení novinky však zatím není globální a k dispozici ji má jen omezený počet uživatelů iOS a Android.

Správa více instagramových účtů najednou do této chvíle přidělávala marketérům spíše vrásky. Abyste se dostali z jednoho profilu do druhého, bylo zapotřebí se k jednotlivým účtům vždy přihlásit a zase se z nich odhlásit. To ale zdržovalo, přidělávalo práci a nebylo příliš efektivní.

Se stoupajícím počtem brandů na obrázkové síti se proto Instagram rozhodl jít ve stopách Facebooku a zavádí novinku, kterou potěší nemalou skupinu správců. Mezi spravovanými účty teď jednoduše překliknete tak, jak to znáte z Facebooku.

Zdroj: marketingland.com

Zdroj: marketingland.com

Pokud tuto možnost u sebe ještě nenajdete, nezoufejte. Instagram ji zatím poskytl pouze některým uživatelům mobilních zařízení s platformou iOS a Android. Postupně bude pokračovat dál. Pokud jste mezi těmi šťastnějšími, multi-login najdete v pravém horním menu nebo v nastavení. A pokud se vám nechce pasivně čekat, až dojde i na vás, můžete si zkusit zažádat o přednostní přístup tady.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře