Instagram zavádí nástroj pro pozastavení všech upozornění

25. 3. 2019Novinky

Pokud jste unavení z toho, jak neustále dostáváte upozornění z Instagramu, nyní si můžete všechny notifikace pozastavit. Sociální síť chce pomocí této aktualizace přinést uživatelům větší kontrolu nad funkcemi Instagramu.

Dříve jste museli vypínat a zapínat upozornění u každé možnosti zvlášť, teď najdete vše pod jednou funkcí. Novou aktualizaci uvítají především instagramové profily, které mají velký dosah a mnoho interakcí.

V „Nastavení“ pod položkou „Upozornění“ najdete volbu „Pozastavit vše“. Po zapnutí funkcionality dostane na výběr, na jak dlouho chcete upozornění ztlumit. Můžete si zvolit libovolnou dobu od 15 minut do 8 hodin, po kterou vás Instagram nebude rušit.

Instagram funkci testoval již minulý měsíc. Nyní ji uvedl všem uživatelům iOS a pro systém Android ji zavádí postupně.

Svět technologií a online marketingu je pro mě velkou vášní. V minulosti jsem působila po dobu několika let na akademické půdě jako vyučující na katedrách marketingu a hotelového managementu. V současné době spolupracuji s různými experty jako konzultant v oblasti online marketingu na mezinárodní úrovni mezi Švýcarskem, Itálií a Českou republikou. Specializuji se na e-commerce, sociální média a tvorbu webových stránek. Ve volném čase mě potkáte v přírodě ponořenou do krás tří disciplín triatlonu. Na Newsfeed.cz se s Vámi budu dělit o aktuální novinky z rozmanitého světa sociálních médií.

Komentáře