Instant Articles jsou dostupné už i pro Android

18. 12. 2015Novinky

Facebook oznámil, že Instant Articles jsou nyní k dispozici také všem uživatelům platformy Android. Přečíst si přitom denně můžete tisíce článků, které nabízí již více než 350 médií po celém světě.

Do dneška mohli Instant Articles využívat pouze uživatelé iPhonu. Jejich výsada však oznámenou novinkou končí a Instant Articles se otevírají i druhé oblíbené mobilní platformě Android. Díky tomu teď vydavatelé mohou každý den servírovat články stovkám milionů čtenářů po celém světě.

Poté, co před pár týdny proběhl beta testing Instant Articles pro Android na malé skupině vyvolených, Facebook stejně jako v případě iPhonu zjistil, že rychlejší a bohatší zážitek ze čtení inspiruje lidi sdílet obsah Instant Articles se svými přáteli častěji, než sdílejí články ze standardních webů.

Do dneška se ke službě připojilo více než 350 médií po celém světě a více než 100 z nich publikuje články na denní bázi. V mnoha regionech má Facebook přitom významné partnery, s nimiž na obsahu Instant Articles spolupracuje. V Evropě je to například německý Bild, Spiegel a Cosmopolitan, ve Francii 20 Minutes France a ve Velké Británii pak BBC, Daily Mail, The Guardian, The Independent, The Mirror nebo The Sun.

https://vimeo.com/127539718

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře