Jak si Facebook vedl v České republice v Q3 2016

7. 12. 2016Novinky

V listopadu se Facebook pochlubil celosvětovými výsledky za 3. kvartál letošního roku. Nedávno představil svůj výkon s bližším zaměřením na Českou republiku. Sečteno podtrženo, oproti předchozímu období u nás vzrostl počet měsíčně aktivních uživatelů a s tím i popularita mobilních telefonů a smartphonů, přes které se lidé na Facebook přihlašují.

Aktuálně se na Facebook každý měsíc přihlásí více než 4,6 milionů Čechů, přičemž přes 3,4 miliony (což je 74 % českých uživatelů) každý den.

s1

s2

Na špici se podobně jako v předchozím kvartálu drží v souvislosti s Facebookem využití digitálních a mobilních zařízení. Stoupla také četnost používání mobilních telefonů a smartphonů k prohlížení facebookové aplikace.

s3s4

V dnešní době se přes mobil na Facebook přihlašuje více než 3,7 milionů lidí u nás, přičemž 2,7 milionů denně, což je 80 % měsíčně aktivních uživatelů.

s7s6

 

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře