Konference F8 letos nebude

7. 4. 2022Novinky

Meta oznámila, že se v roce 2022 neuskuteční její tradiční vývojářská konference F8. Důvodem je, že společnost chystá další velké změny, a to jak interní, tak pro širší využití internetu.

Konference F8 je tradiční místo, kde Meta oznamuje hlavní novinky a představuje výzkumy nové generace. Meta ji už v předchozích letech zrušila kvůli covidu. Výjimkou byla její online verze loni v červnu.

A konat se nebude ani letos. Společnost chce totiž věnovat čas další kapitole používání internetu – tedy budování metaverza a další úrovně sociální interakce.

Na druhou stranu se stále počítá s akcí Conversations, která proběhne 19. května, stejně jako s konferencí Connect, kterou plánuje později v tomto roce a kde se podělí o nejnovější informace z oblasti VR, AR a metaverzu. Na této konferenci Meta loni oznámila svůj rebrand.

Podrobnosti o zrušení konference F8 2022 se dozvíte na blogu Facebooku.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře