Magazín Insider přináší nové trendy na Instagramu

2. 9. 2021Novinky

Instagram vydal třetí díl svého digitálního magazínu Instagram Insider, ve kterém zkoumá nově vznikající trendy na základě engagementu a nabízí tipy, které vám pomohou v marketingu.

První vydání Insideru zveřejnil Instagram letos v květnu. Aktuální podzimní vydání se zaměřuje na sezónní trendy, které nabývají optimističtějších tónů – zvyšuje se totiž zájem o přírodu a umění, vlastní identitu a módu.

Uživatelé jsou také podle Instagramu veselejší a to se odráží v používání jasných barev, které jsou momentálně klíčovým trendem na sociální síti.

Zdroj: Instagram

Magazín také nabízí možnost naskenovat QR kód a prozkoumat v aplikaci témata, která vás zajímají. Opět tu najdete i zajímavé tvůrce, které je dobré sledovat, stejně jako sekci otázek a odpovědí, které se tentokrát zaměřují na videa Reels.

Podrobnosti si přečtete na blogu Instagramu. A magazín si stáhnete zde.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře