Messenger představil citované odpovědi

15. 4. 2019Novinky

Facebook přidává do Messengeru novou funkcionalitu, která umožní citovat a odpovídat na konkrétní zprávy v konverzaci. Díky tomu má být konverzace ve skupinách přehlednější.

Facebook se před časem rozhodl, že vtiskne Messengeru jednodušší podobu a nebude uživatelům zbytečně komplikovat jeho používání. Tato novinka jeho záměrům odpovídá, protože umožní lépe organizovat konverzace a mít přehled, což se hodí hlavně ve větších skupinových chatech.

Citované odpovědi jsou v Messengeru novinkou, ale například na WhatsAppu už dobře fungují a pomáhají uživatelům přehledně sledovat konverzaci.

Jak to funguje? Vyberete si z konverzace individuální zprávu, na kterou chcete odpovědět. Podržíte ji, zobrazí se vám šipka – možnost přidat reakci ve formě citování a následně na originální zprávu odpovíte. Nejedná se však o soukromou zprávu nebo nové konverzační vlákno, odpověď uvidí každý člen diskusní skupiny.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře