Messenger spustil odstraňování zpráv všem uživatelům

12. 2. 2019Novinky

Facebook dokončil testování nového nástroje, který umožňuje do 10 minut po odeslání vymazat zprávy v Messengeru. Nyní ho mají k dispozici všichni uživatelé.

Odstraňování zpráv je velmi snadné. Pokud odešlete zprávu a všimnete si gramatické chyby, překlepu, špatného oslovení nebo jiného omylu, stačí kliknout na daný text a zobrazí se vám možnost „Odebrat“. Následně máte na výběr mezi volbami:

  • „Odebrat pro všechny“ – tuto zprávu trvale vymažete pro všechny členy chatu. Ti uvidí, že došlo k vymazání zprávy, ale nezobrazí se jim obsah.
  • „Odebrat pro vás“ Messenger odstraní zprávu jen ve vašem chatu. Ostatní členové konverzace ji stále uvidí.

Zprávu lze odstranit do 10 min po odeslání, a to v konverzaci s jednou osobou i ve skupinovém chatu. Starší historii nad stanovaný čas nebude možné změnit.

Díky této novince můžete v případě nutnosti lépe spravovat vaše interakce. Jedná se o stejnou funkci, kterou disponuje od loňského roku i WhatsApp.

Zdroj: Techcrunch

Od listopadu Facebook nástroj odstranění testoval v Polsku, Bolívii, Kolumbii a Litvě a nyní ho můžou využívat všichni uživatelé Messengeru po celém světě.

Svět technologií a online marketingu je pro mě velkou vášní. V minulosti jsem působila po dobu několika let na akademické půdě jako vyučující na katedrách marketingu a hotelového managementu. V současné době spolupracuji s různými experty jako konzultant v oblasti online marketingu na mezinárodní úrovni mezi Švýcarskem, Itálií a Českou republikou. Specializuji se na e-commerce, sociální média a tvorbu webových stránek. Ve volném čase mě potkáte v přírodě ponořenou do krás tří disciplín triatlonu. Na Newsfeed.cz se s Vámi budu dělit o aktuální novinky z rozmanitého světa sociálních médií.

Komentáře